Gewichtsconsulent

Gewichtsconsulent · 16. januari 2020
Is appelazijn echt zo goed voor je als ze beweren? Of is het weer een praatje van de gezonheidsgoeroes die aan elke verkochte fles verdienen?
Gewichtsconsulent · 01. augustus 2019
Tijdens de zomervakantie is er tijd om na te denken over wat te doen na de vakantie. Plannen maken, nieuwe ideeën uitwerken en straks weer lekker aan de slag!

Gewichtsconsulent · 24. mei 2019
Kun je door meer te eten afvallen?
Gewichtsconsulent · 18. april 2019
Veel mensen kiezen voor light producten omdat ze dan denken dat ze minder calorieën binnen krijgen. Maar dat valt vaak erg tegen.

Gewichtsconsulent · 22. februari 2019
Veel mensen willen wel gezonder eten, maar weten eigenlijk niet hoe ze dat het beste kunnen aanpakken. En is gezonder dan ook nog wel lekker? Hier een paar tips over hoe je heel gemakkelijk jouw eetgewoontes kunt updaten zonder dat je het idee hebt dat je meteen "op dieet" bent.
Gewichtsconsulent · 27. december 2018
De kerstdagen zijn weer voorbij, op naar Oud en Nieuw! En de oliebollen..... maar hoeveel zit daar nou eigenlijk in?

Gewichtsconsulent · 30. november 2018
Behandeling bij overgewicht vergoed vanuit het basispakket of vanuit de aanvullende zorgverzekering? Hier lees je het verschil
Gewichtsconsulent · 24. augustus 2018
Vitamine D is nodig om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen. Het is daarom belangrijk voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden. Daarnaast speelt vitamine D een rol bij een goede werking van de spieren en het immuunsysteem. Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D. Het lichaam kan onder invloed van zonlicht in de huid vitamine D zelf aanmaken. Vitamine D zit ook in eten: vooral in vette vis, en met wat lagere gehaltes in vlees en eieren. Vitamine D wordt...

Gewichtsconsulent · 13. april 2018
Vanaf maandag 16 april starten we met de Summer Proef weken. Doe jij mee?
Gewichtsconsulent · 15. maart 2018
Wat doet een gewichtsconsulent eigenlijk en wat is het verschil met een diëtist?