· 

Body & Mind ... een work-out waarbij je aanspant en ontspant!

 

Deze les wordt in groepsverband gegeven en is een combinatie van pilates, yoga, rek & strek-, en ontspanningsoefeningen. Het beoefenen van deze leuke combi-les heeft zowel voordelen voor de mentale als de fysieke gezondheid.
Op een leuke manier werken we eraan je spieren te versterken, je lichaamshouding, flexibiliteit en balans te verbeteren. Daarnaast kunnen de oefeningen helpen om stress te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

 

Tijdens de body & mind les ben je gefocust op hoe je lichaam beweegt, op je balans, kracht en ademhaling. Hierdoor verleg je je aandacht even van alle andere dagelijkse bezigheden, wat helpt om stress te verminderen.

 

Nieuwsgierig geworden? Als je de les een keertje uit wil komen proberen, neem dan gerust contact met ons op!