Gewichtsconsulent · 24. mei 2019
Kun je door meer te eten afvallen?
Therapie · 15. mei 2019
Door meer te bewegen en vaker te sporten kun je een hoop gezondheidsklachten voorkomen en de kans verkleinen op (chronische) ziekten of overgewicht. Daarnaast wordt je cognitieve gezondheid gestimuleerd wat bijvoorbeeld een positief effect heeft op je concentratievermogen en geheugen. Daarnaast is het belangrijk om je zitgedrag zo veel mogelijk te beperken.

Sport · 01. mei 2019
Bewegen. Niet alleen goed voor je fysieke gesteldheid, maar ook voor je hersenen. Wij sommen de voordelen op en geven tips hoe je simpel meer in beweging kunt komen.
Sport · 30. april 2019
Wat is supercompensatie en hoe vaak moet je nou eigenlijk per week trainen?

Gewichtsconsulent · 18. april 2019
Veel mensen kiezen voor light producten omdat ze dan denken dat ze minder calorieën binnen krijgen. Maar dat valt vaak erg tegen.
Sport · 26. maart 2019
Van sporten krijg je sterke spieren en het houdt je hart gezond. Dat weet iedereen. Maar weet je ook dat bewegen nog veel meer positieve effecten heeft?

Gewichtsconsulent · 22. februari 2019
Veel mensen willen wel gezonder eten, maar weten eigenlijk niet hoe ze dat het beste kunnen aanpakken. En is gezonder dan ook nog wel lekker? Hier een paar tips over hoe je heel gemakkelijk jouw eetgewoontes kunt updaten zonder dat je het idee hebt dat je meteen "op dieet" bent.
Sport · 18. februari 2019
Volgens verouderingsonderzoeker Andrea Maier kunnen we langer leven met minder kwalen. Hoe? Door spierballen te kweken!

Gewichtsconsulent · 27. december 2018
De kerstdagen zijn weer voorbij, op naar Oud en Nieuw! En de oliebollen..... maar hoeveel zit daar nou eigenlijk in?
Gewichtsconsulent · 30. november 2018
Behandeling bij overgewicht vergoed vanuit het basispakket of vanuit de aanvullende zorgverzekering? Hier lees je het verschil

Meer weergeven