Sport · 18. februari 2019
Volgens verouderingsonderzoeker Andrea Maier kunnen we langer leven met minder kwalen. Hoe? Door spierballen te kweken!
Gewichtsconsulent · 27. december 2018
De kerstdagen zijn weer voorbij, op naar Oud en Nieuw! En de oliebollen..... maar hoeveel zit daar nou eigenlijk in?

Gewichtsconsulent · 30. november 2018
Behandeling bij overgewicht vergoed vanuit het basispakket of vanuit de aanvullende zorgverzekering? Hier lees je het verschil
Sport · 30. november 2018
Elk jaar belanden er weer veel mensen op de eerste hulp door een valpartij. Blauwe plekken, kneuzingen en zelfs botbreuken zijn het gevolg. Gelukkig kun je er zelf veel aan doen om vallen te voorkomen.

Therapie · 29. augustus 2018
De 'text neck', een steeds groter wordend probleem, met name onder jongeren!
Gewichtsconsulent · 24. augustus 2018
Vitamine D is nodig om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen. Het is daarom belangrijk voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden. Daarnaast speelt vitamine D een rol bij een goede werking van de spieren en het immuunsysteem. Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D. Het lichaam kan onder invloed van zonlicht in de huid vitamine D zelf aanmaken. Vitamine D zit ook in eten: vooral in vette vis, en met wat lagere gehaltes in vlees en eieren. Vitamine D wordt...

Sport · 02. augustus 2018
Body & Mind
Therapie · 30. mei 2018
Helaas is het zo dat er dagelijks in Nederland een heleboel ouderen door een valpartij een botbreuk op lopen. Door regelmatig je balans en kracht te oefenen is hier iets aan te doen.

Sport · 20. mei 2018
Je hoort en ziet het wel eens: mensen die na een training een eiwitshake nemen. "Dat is goed voor mijn spIerherstel" is vaak de verklaring. Maar is dat ook zo?
Gewichtsconsulent · 13. april 2018
Vanaf maandag 16 april starten we met de Summer Proef weken. Doe jij mee?

Meer weergeven