Gewichtsconsulent · 18. april 2019
Veel mensen kiezen voor light producten omdat ze dan denken dat ze minder calorieën binnen krijgen. Maar dat valt vaak erg tegen.
Sport · 26. maart 2019
Van sporten krijg je sterke spieren en het houdt je hart gezond. Dat weet iedereen. Maar weet je ook dat bewegen nog veel meer positieve effecten heeft?

Gewichtsconsulent · 22. februari 2019
Veel mensen willen wel gezonder eten, maar weten eigenlijk niet hoe ze dat het beste kunnen aanpakken. En is gezonder dan ook nog wel lekker? Hier een paar tips over hoe je heel gemakkelijk jouw eetgewoontes kunt updaten zonder dat je het idee hebt dat je meteen "op dieet" bent.
Sport · 18. februari 2019
Volgens verouderingsonderzoeker Andrea Maier kunnen we langer leven met minder kwalen. Hoe? Door spierballen te kweken!

Gewichtsconsulent · 27. december 2018
De kerstdagen zijn weer voorbij, op naar Oud en Nieuw! En de oliebollen..... maar hoeveel zit daar nou eigenlijk in?
Gewichtsconsulent · 30. november 2018
Behandeling bij overgewicht vergoed vanuit het basispakket of vanuit de aanvullende zorgverzekering? Hier lees je het verschil

Sport · 30. november 2018
Elk jaar belanden er weer veel mensen op de eerste hulp door een valpartij. Blauwe plekken, kneuzingen en zelfs botbreuken zijn het gevolg. Gelukkig kun je er zelf veel aan doen om vallen te voorkomen.
Therapie · 29. augustus 2018
De 'text neck', een steeds groter wordend probleem, met name onder jongeren!

Gewichtsconsulent · 24. augustus 2018
Vitamine D is nodig om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen. Het is daarom belangrijk voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden. Daarnaast speelt vitamine D een rol bij een goede werking van de spieren en het immuunsysteem. Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D. Het lichaam kan onder invloed van zonlicht in de huid vitamine D zelf aanmaken. Vitamine D zit ook in eten: vooral in vette vis, en met wat lagere gehaltes in vlees en eieren. Vitamine D wordt...
Sport · 02. augustus 2018
Body & Mind

Meer weergeven