Volkorenspaghetti met walnotensaus en champignons
Voeding · 02. oktober 2022
Vegetarisch eten is gezond en zeker ook lekker! En je hoeft niet altijd je lapje vlees te vervangen door een vleesvervanger....
Herfst
Voeding · 17. september 2022
Geniet jij ook zo van die kleurige pompoenen die je nu overal tegenkomt? Wist je dat je er ook hele lekkere gerechten mee kunt maken? Hier vind je er alvast een paar!

Bewegen met spanningshoofdpijn of migraine
Therapie · 02. september 2022
Regelmatig bewegen heeft een positief effect op je fysieke en mentale welzijn! Migraine of spanningshoofdpijn hoeft dit niet te belemmeren. Je zult zelfs zien dat wanneer je hebt bewogen je je wat beter voelt en misschien zelfs minder last hebt van de pijn.
Schouder(in)stabiliteit
Therapie · 05. augustus 2022
Je schouder is het meest beweeglijke gewricht in je lichaam. Hierdoor is de schouder ook gevoeliger voor instabiliteitsklachten. Wat kun je het beste doen bij schouderklachten?

Wat zegt het etiket?
Voeding · 22. juli 2022
Gezond eten is niet altijd makkelijk. Er zijn namelijk veel verschillende soorten producten te krijgen. In de supermarkt vliegen de woorden 'vezelrijk', 'light' en '0% vet' je om de oren. Je ziet door de bomen het bos niet meer! En wat betekenen al die termen nu? En zijn die gezondheidsclaims wel echt waar?
Is sushi gezond?
Voeding · 07. juni 2022
Sushi wordt tegenwoordig steeds vaker gegeten. Als afhaalmaaltijd of bij de "all you can eat" restaurants. Maar is sushi ook gezond?

Is een groente pizza-bodem gezond?
Voeding · 31. mei 2022
Pizza's hebben niet direct een gezond imago. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook pizza-bodems gemaakt van groente. Dat is vast veel gezonder en dan heb je minder last van een schuldgevoel als je een pizza eet. Maar zijn ze ook echt gezonder?
Leefstijl als medicijn
Therapie · 16. maart 2022
Zo lang mogelijk gezond zijn én blijven, dat wil toch iedereen? Melanie legt uit waarom je hele leefstijl dan meetelt.

Havermoutpannenkoekjes
Voeding · 15. maart 2022
De lekkerste pannenkoekjes zijn ook nog eens gezond!
Osteoporose
Therapie · 14. maart 2022
Osteoporose. Een duur woord voor botontkalking. Melanie legt hier uit waar je op moet letten en wat de fysiotherapeut voor je kan doen.

Meer weergeven