Sport · 24. januari 2020
Sporten met een hersenaandoening, kan dat? Jazeker! Lees hier waarom dat juist goed is!
Gewichtsconsulent · 16. januari 2020
Is appelazijn echt zo goed voor je als ze beweren? Of is het weer een praatje van de gezonheidsgoeroes die aan elke verkochte fles verdienen?

Sport · 03. oktober 2019
Sporten hoeft niet altijd iets te zijn voor als je gezond bent. Juist met bepaalde lichamelijke klachten is sporten/bewegen heel belangrijk. Zoals met Parkinson
Gewichtsconsulent · 01. augustus 2019
Tijdens de zomervakantie is er tijd om na te denken over wat te doen na de vakantie. Plannen maken, nieuwe ideeën uitwerken en straks weer lekker aan de slag!

Therapie · 26. juni 2019
Dat stress een destructieve werking heeft weten we allemaal. Ben je continu druk of gestresst, dan loop je grote kans in een verhoogde staat van paraatheid (ofwel arousel) te komen. Hierdoor kun je niet meer goed ontspannen en kun je last krijgen van fysieke/mentale klachten. Wil je weten wat een verhoogde arousel is, wat je eraan kunt doen en hoe wij je hier eventueel bij kunnen helpen? Lees dan dit artikel.
Sport · 25. juni 2019
Sporten met deze hitte, kan dat wel? Warmte hoeft geen reden te zijn om niet te bewegen. Als je je tempo maar aanpast en voldoende water drinkt. En met deze aanvullende tips kun je ook op warme dagen in conditie blijven:

Gewichtsconsulent · 24. mei 2019
Kun je door meer te eten afvallen?
Therapie · 15. mei 2019
Door meer te bewegen en vaker te sporten kun je een hoop gezondheidsklachten voorkomen en de kans verkleinen op (chronische) ziekten of overgewicht. Daarnaast wordt je cognitieve gezondheid gestimuleerd wat bijvoorbeeld een positief effect heeft op je concentratievermogen en geheugen. Daarnaast is het belangrijk om je zitgedrag zo veel mogelijk te beperken.

Sport · 01. mei 2019
Bewegen. Niet alleen goed voor je fysieke gesteldheid, maar ook voor je hersenen. Wij sommen de voordelen op en geven tips hoe je simpel meer in beweging kunt komen.
Sport · 30. april 2019
Wat is supercompensatie en hoe vaak moet je nou eigenlijk per week trainen?

Meer weergeven