Therapie

Therapie · 15. oktober 2020
Mededeling over de kleedkamers en de douches
Therapie · 08. mei 2020
In deze stressvolle tijden is het belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Zorg dus dat je je dagelijkse routine aanhoudt, ook al zijn je dagelijkse bezigheden nu misschien anders dan voor de crisis.

Therapie · 26. juni 2019
Dat stress een destructieve werking heeft weten we allemaal. Ben je continu druk of gestresst, dan loop je grote kans in een verhoogde staat van paraatheid (ofwel arousel) te komen. Hierdoor kun je niet meer goed ontspannen en kun je last krijgen van fysieke/mentale klachten. Wil je weten wat een verhoogde arousel is, wat je eraan kunt doen en hoe wij je hier eventueel bij kunnen helpen? Lees dan dit artikel.
Therapie · 15. mei 2019
Door meer te bewegen en vaker te sporten kun je een hoop gezondheidsklachten voorkomen en de kans verkleinen op (chronische) ziekten of overgewicht. Daarnaast wordt je cognitieve gezondheid gestimuleerd wat bijvoorbeeld een positief effect heeft op je concentratievermogen en geheugen. Daarnaast is het belangrijk om je zitgedrag zo veel mogelijk te beperken.

Therapie · 29. augustus 2018
De 'text neck', een steeds groter wordend probleem, met name onder jongeren!
Therapie · 30. mei 2018
Helaas is het zo dat er dagelijks in Nederland een heleboel ouderen door een valpartij een botbreuk op lopen. Door regelmatig je balans en kracht te oefenen is hier iets aan te doen.