Training

Wat kun je van ons verwachten?

  • We zijn kleinschalig en geven persoonlijke aandacht
  • Wij hebben oog voor jou
  • Onze trainers hebben verstand van zaken
  • Er zijn korte lijnen tussen de therapeuten en de trainers als overleg nodig is bij fysieke klachten
  • Wij bevinden ons in de dorpskern, makkelijk bereikbaar

 

In onze sportschool kun je terecht voor verschillende lessen. Sport je graag zelfstandig en wil je individueel, onder begeleiding van een sportinstructeur, werken aan je conditie en kracht dan is Fysio & Fit iets voor jou. Je kunt door ons een persoonlijk trainingsschema laten maken waar je mee aan de slag kunt, maar je mag natuurlijk ook een eigen schema hanteren. In elk geval zullen de instructeurs je proberen te motiveren om er alles uit te halen wat er in zit zodat je ook echt je doel gaat halen.  

 

Onze groepslessen zorgen voor een gezellige stok achter de deur: je groepsgenoten zullen je missen als je er niet bent. Na de groepslessen is een kopje koffie, thee of chocomel een gezelliger afsluiter. Kracht kun je prima opbouwen met Fitmix of Seniorfit en wil je liever niet werken met de apparaten dan is Gym iets voor jou. Alle lessen worden gegeven door ervaren sportinstructeurs die er alles aan zullen doen om jou te motiveren en je op een veilige, verantwoorde manier op een hoger plan proberen te krijgen. Lees op de volgende pagina's een uitgebreide uitleg over de verschillende lessen:


Fysio Fitness

Fitness onder supervisie van een deskundige trainer. Heb je medische klachten of wil je gewoon goed begeleid worden dan staat ons team voor je klaar. 


Seniorfit

Een groepsles voor de aktieve senior. Gezelligheid en sportief bezig zijn kan best in één moeite door. Na de les kun je gezellig even napraten in de koffiehoek.Gym

Een pittige groepsles waarbij gebruik wordt gemaakt van losse materialen. Je werkt stevig door aan het onderhouden van je balans, kracht en uithoudingsvermogen.


Fitmix

In deze les maak je gebruik van fitnesstoestellen. Er wordt wekelijks gevarieerd waardoor de les iedere keer weer anders is. Goed voor je kracht en uithoudingsvermogen.