Voeding

Hoeveel water drink jij?
Voeding · 17. maart 2023
Water is van levensbelang, dat weten we allemaal. Maar hoeveel water heb je nou eigenlijk precies nodig? En is mineraal water dan gezonder dan water uit de kraan?
Wat zit er in een oliebol?
Voeding · 12. december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij, op naar Oud en Nieuw! En de oliebollen..... maar hoeveel zit daar nou eigenlijk in?

Volkorenspaghetti met walnotensaus en champignons
Voeding · 02. oktober 2022
Vegetarisch eten is gezond en zeker ook lekker! En je hoeft niet altijd je lapje vlees te vervangen door een vleesvervanger....
Herfst
Voeding · 17. september 2022
Geniet jij ook zo van die kleurige pompoenen die je nu overal tegenkomt? Wist je dat je er ook hele lekkere gerechten mee kunt maken? Hier vind je er alvast een paar!

Wat zegt het etiket?
Voeding · 22. juli 2022
Gezond eten is niet altijd makkelijk. Er zijn namelijk veel verschillende soorten producten te krijgen. In de supermarkt vliegen de woorden 'vezelrijk', 'light' en '0% vet' je om de oren. Je ziet door de bomen het bos niet meer! En wat betekenen al die termen nu? En zijn die gezondheidsclaims wel echt waar?
Is sushi gezond?
Voeding · 07. juni 2022
Sushi wordt tegenwoordig steeds vaker gegeten. Als afhaalmaaltijd of bij de "all you can eat" restaurants. Maar is sushi ook gezond?

Is een groente pizza-bodem gezond?
Voeding · 31. mei 2022
Pizza's hebben niet direct een gezond imago. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook pizza-bodems gemaakt van groente. Dat is vast veel gezonder en dan heb je minder last van een schuldgevoel als je een pizza eet. Maar zijn ze ook echt gezonder?
Havermoutpannenkoekjes
Voeding · 15. maart 2022
De lekkerste pannenkoekjes zijn ook nog eens gezond!

Het verschil tussen een dieet en een leefstijl
Voeding · 01. februari 2022
Overgewicht. Veel mensen hebben er last van en veel mensen proberen er (vaak in januari) vanaf te komen. Ze gaan dan een dieet volgen. Waarom dit niet werkt leggen we hier graag uit
En strooi dan wat lekkers....
Voeding · 23. november 2021
Bijna december. De maand waarin we allemaal in de verleiding komen om allemaal lekkere dingen tussendoor te eten. Lees hier dat dat niet erg is!

Meer weergeven