Voeding

En strooi dan wat lekkers....
Voeding · 23. november 2021
Bijna december. De maand waarin we allemaal in de verleiding komen om allemaal lekkere dingen tussendoor te eten. Lees hier dat dat niet erg is!
Smoren en Stoven
Voeding · 10. oktober 2021
In recepten staat vaak smoren maar wat is het verschil met stoven?

Welke wissel maak jij?
Voeding · 20. juli 2021
Gezonder eten. Meer bewegen. Minder zitten. We weten allemaal wat je kunt doen om je leefstijl te verbeteren. Maar wat is nou gezonder eten? En moet je in één keer alles gaan veranderen?
Wat zegt het etiket?
Voeding · 01. juli 2021
Gezond eten is niet altijd makkelijk. Er zijn namelijk veel verschillende soorten producten te krijgen. In de supermarkt vliegen de woorden 'vezelrijk', 'light' en '0% vet' je om de oren. Je ziet door de bomen het bos niet meer! En wat betekenen al die termen nu? En zijn die gezondheidsclaims wel echt waar?

Eten en drinken bij warm weer
Voeding · 10. juni 2021
Nu de temperaturen weer lekker oplopen krijg ik steeds vaker de vraag: wat moet ik eten en drinken met dit warme weer? Warm weer heeft zeker wel effect op je lichaam. Je zweet meer, je hebt vaak minder trek en slapen gaat ook minder goed. Het is dus zaak om extra goed voor jezelf te zorgen als het warm is. Of als je (als het weer mag) op vakantie gaat naar een warm land. Hier volgen wat tips en recepten:
Is gezond eten ook wel lekker?
Voeding · 03. juni 2021
Denk jij ook dat gezond eten saai en niet smaakvol kan zijn? Lees hier wat je kunt doen om lekker én gezond te eten!

Voeding · 10. mei 2020
Week 2 van de voorjaarsuitdaging. Salades tijdens de lunch maken het gemakkelijk om per dag voldoende groente binnen te krijgen.
Voeding · 02. mei 2020
Om ervoor te zorgen dat tijdens deze coronacrisis de kilo’s er niet aan vliegen gaan we proberen extra te letten op onze leefstijl. Gezond en voldoende eten en proberen in beweging te blijven moet ervoor zorgen dat er niet ongemerkt slechte gewoontes in gaan sluipen.

Voeding · 08. april 2020
Gezond eten in deze onwerkelijke tijd. Nu belangrijker dan ooit!
Voeding · 06. maart 2020
Als gezond eten de basis is, kan je af en toe ook best eens zondigen

Meer weergeven