· 

Herfst

En ineens is het herfst..... Regen, het dekbed kan weer op het bed, vallende blaadjes, paddenstoelen in het net weer groen kleurende gras. En pompoenen! In de winkel, maar ook bij boeren en tuinders in het dorp. Kraampjes gewoon aan de weg. Het levert een mooi kleurrijk plaatje op. Natuurlijk kun je pompoenen uithollen en er een eng gezicht in snijden. Waxinelichtje erin en je hebt een mooie decoratie voor in je tuin of op de oprit. Maar wat doe je met het vruchtvlees dat je uit de pompoen hebt gehaald? Weggooien is zonde want je kunt er volop lekkere gerechten mee maken. Om je een paar ideetjes te geven:

 

Op de website van Puur Gezond vind je nog veel meer lekkere, gezonde recepten met pompoen. Ben je niet zo'n keukenprins of prinses? Er staan ook hele duidelijke filmpjes waar je kunt zien wat je nou precies moet doen. 

 

Wil je gezonder leren eten en daardoor wat kilo's kwijt nog voor de feestdagen? Neem dan contact op met Kitty

 

Geniet van de herfst, van de mooie kleuren en smaken. Voor je het weet is het winter!