Sport

Sport · 24. januari 2020
Sporten met een hersenaandoening, kan dat? Jazeker! Lees hier waarom dat juist goed is!
Sport · 03. oktober 2019
Sporten hoeft niet altijd iets te zijn voor als je gezond bent. Juist met bepaalde lichamelijke klachten is sporten/bewegen heel belangrijk. Zoals met Parkinson

Sport · 25. juni 2019
Sporten met deze hitte, kan dat wel? Warmte hoeft geen reden te zijn om niet te bewegen. Als je je tempo maar aanpast en voldoende water drinkt. En met deze aanvullende tips kun je ook op warme dagen in conditie blijven:
Sport · 01. mei 2019
Bewegen. Niet alleen goed voor je fysieke gesteldheid, maar ook voor je hersenen. Wij sommen de voordelen op en geven tips hoe je simpel meer in beweging kunt komen.

Sport · 30. april 2019
Wat is supercompensatie en hoe vaak moet je nou eigenlijk per week trainen?
Sport · 26. maart 2019
Van sporten krijg je sterke spieren en het houdt je hart gezond. Dat weet iedereen. Maar weet je ook dat bewegen nog veel meer positieve effecten heeft?

Sport · 18. februari 2019
Volgens verouderingsonderzoeker Andrea Maier kunnen we langer leven met minder kwalen. Hoe? Door spierballen te kweken!
Sport · 30. november 2018
Elk jaar belanden er weer veel mensen op de eerste hulp door een valpartij. Blauwe plekken, kneuzingen en zelfs botbreuken zijn het gevolg. Gelukkig kun je er zelf veel aan doen om vallen te voorkomen.

Sport · 02. augustus 2018
Body & Mind
Sport · 20. mei 2018
Je hoort en ziet het wel eens: mensen die na een training een eiwitshake nemen. "Dat is goed voor mijn spIerherstel" is vaak de verklaring. Maar is dat ook zo?