· 

Meer eten en toch afvallen

Kan dat? Meer eten en toch afvallen? Ja dat kan zeker! Als je voor eten kiest waar je energie van krijgt. Onbewerkte, volwaardige producten die veel voedingsstoffen leveren. Ruime porties van bijvoorbeeld groenten, fruit, noten en peulvruchten. Door van deze producten lekker veel te eten heb je geen honger en kun je dus prima zonder "ongezonde" tussendoortjes. Wat ik vaak tegenkom is dat mensen die willen afvallen steeds minder gaan eten. Helaas werkt dat maar tijdelijk en op den duur gaat je lichaam in een spaarstand. Je stofwisseling gaat op een lager pitje en dan val je niet meer af. Door meer van het goede te eten wordt je stofwisseling weer hoger en ga je dus juist weer afvallen.
Puur en gezond eten gaat je dus helpen. Je krijgt meer energie, voelt je fitter en je zult ook af gaan vallen. Mag je dan nooit meer snoepen, uit eten of een glaasje wijn? Natuurlijk wel. Binnen PuurGezond is niks verboden. Dat werkt alleen maar averechts. Het gaat erom dat je ervaart waar jij je goed bij voelt en wat voor jou werkt. Als gewichtsconsulente aangesloten bij PuurGezond kan ik je begeleiden naar een gezond voedingspatroon waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie over PuurGezond en wat ik als BGN-gewichtsconsulent voor jou kan betekenen. 

 

Kitty van Rooij, gewichtsconsulent bij Fysiosport Son