· 

Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is er tijd om na te denken over wat te doen na de vakantie. Plannen maken, nieuwe ideeën uitwerken en straks weer lekker aan de slag! 

Vanaf 1 september ga ik werken volgens het Puur Gezond principe. Is dat heel anders dan wat ik tot nu toe deed? Nee, ook hierbij zijn de uitgangspunten gebaseerd op de Richtlijnen Goede voeding van de Gezondheidsraad en de aanbevolen hoeveelheden vitamines, mineralen en vezels. Wat het anders maakt is dat je veel simpeler kunt zien of iets binnen PuurGezond past of niet. Je eet zo onbewerkt en puur mogelijk. Eten zonder pakjes en zakjes, eten dat je gemakkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel lekker smaakt.

Pure, onbewerkte producten zitten vol smaak. Groene kruiden, rijp fruit of verse vis: je proeft hoe lekker puur ze zijn. Daarom smaakt een zelfgemaakte tomatensaus nét even beter dan de tomatensaus uit een pot. Lekker!

PuurGezond koken kost echt niet veel tijd. Een wokgerecht, salade of soep maak je in een handomdraai. Je krijgt van mij recepten en ook op de website PuurGezond.nl is heel veel te vinden.
Calorieën tellen deed ik al niet aan, maar nu is dat helemaal niet meer nodig. Als je volgens de 8 stappen of de 7 richtlijnen gaat eten en bewegen gaat de rest vanzelf. 

Een aantal dingen blijven gewoon hetzelfde: we stellen samen een (haalbaar!) doel en ik begeleid je door regelmatige weegmomenten en coaching. Je zult heel snel merken dat het echt verschil maakt wat je eet. Je zult meer gaan eten, maar toch gaan afvallen. Je zult meer energie krijgen, beter slapen en je lekkerder in je vel voelen. 
Deze zomervakantie heeft mij weer nieuwe energie en inspiratie gegeven en ik heb superveel zin om vanaf 1 september met deze methode te gaan werken!

Wil je meer informatie? Kijk dan alvast eens op de website van PuurGezond.nl . Wil je vanaf 1 september aan de slag met deze nieuwe methode? Maak dan een afspraak.