BGN Gewichtsconsulent

Je fit voelen, lekker in je vel zitten. Een gezond gewicht draagt daar voor een groot deel aan bij. Er zijn verschillende redenen waarom dat net even niet zo kan zijn. Wellicht wil je nog wat kilo’s kwijt na je zwangerschap of merk je juist dat met het ouder worden de kilo’s er minder makkelijk vanaf gaan. Of ben je al jaren aan het diëten en kun je de goede balans niet vinden. Wat de reden ook is, als BGN-gewichtsconsulent begeleid ik je graag naar een gezond gewicht.

Als BGN-gewichtsconsulent adviseer ik je bij het verbeteren van je voedingspatroon en het bereiken van een gezond gewicht.  Hierbij volg ik de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. Dit betekent voor jou dat er alleen voedingsadviezen gegeven worden die wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Doordat het wetenschappelijk onderbouwd is zijn de meeste zorgverzekeraars er ook van overtuigd dat deze methode verantwoord is en werkt. Daarom vergoeden de meeste zorgverzekeraars een deel of de gehele begeleiding door een BGN Gewichtsconsulent.