Week 9: Makkelijke maaltijd week

 

 

Gezond eten? Daar heb ik met mijn drukke baan helemaal geen tijd voor! Elke dag koken? Ik moet er niet aan denken, dan kom ik helemaal tijd tekort. Ik rijd liever even langs de pizzeria!

Het is jammer dat er nog steeds veel mensen zijn die denken dat je voor een gezonde maaltijd een halve dag in de keuken moet staan. En erger nog: dan de rest van de avond bezig bent met die keuken op te ruimen. Hoog tijd om te laten zien dat een gezonde maaltijd binnen een half uur op tafel kan staan, zonder ingewikkelde ingrediënten, keukenmachines en professionele snijdtechnieken. Deze week is dus jouw uitdaging om elke dag zelf een maaltijd te bereiden. Deze week geen afhaalmaaltijden!

 

7 makkelijke en gezonde avondmaaltijden

Dat gezond eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn laten we je zien aan de hand van onderstaande menusuggesties. Voor elke dag een simpel gerecht, voorzien van minimaal 2 ons groente en altijd calorievriendelijk en bovenal heel erg lekker. Gezond, smaakvol en gevarieerd eten dus!  

Let op: alle hoeveelheden zijn per persoon. Dus of je nu voor jezelf kookt of voor een groot gezin, je komt altijd goed uit: vermenigvuldig de waarden gewoon met het aantal personen.

(Download onderstaande PDF met de menusuggesties)

 

 


Download
BGN_Summer_Proef_Weken week 9.pdf
Adobe Acrobat document 154.9 KB