Mijn naam is Niels Rooyakkers. Ik ben 18 jaar oud. Ik kom uit Sint-Oedenrode. Ik volg de opleidingen sport en bewegingsagogie op het Summa College in Eindhoven. Mijn stage dagen zijn op de dinsdag vanaf 8:30 tot en met 16:00 en op de woensdag van 8:30 tot en met 16:00, waarbij Kitty en Rik op deze dagen mijn begeleiders zijn.

 

De dingen die ik dit schooljaar ga doen op stage zijn uiteindelijk verschillende groepslessen kunnen geven en enige 1 op 1 begeleidingen. Ik heb zelf een aantal hobby’s en sporten die ik beoefen. Ik doe zelf aan voetbal bij Rhode. Ik heb zelf altijd gezwommen tot een enige tijd geleden. Ik heb daarbij ook aan grotere wedstrijden meegedaan zoals de Nederlandse kampioenschappen. Ik heb zelf ook freerunning gedaan. Dit was meer een hobby omdat er nog weinig verenigingen waren in de buurt. Als ik klaar ben met deze opleiding zou het voor mij een mogelijk zijn om nog door te studeren op het HBO, maar de richting die ik dan zou willen kiezen zou ik nog erg lastig vinden. En daar ga ik achter komen door hier veel te kunnen leren op stage en uiteindelijk te beslissen of dit de juiste richting is of niet.

 

Ik hoop dat ik iedereen zo snel mogelijk leer kennen zodat we een leuke tijd tegemoet kunnen gaan en ik hoop dat ik veel opsteek van alle leerpunten.